Brasserie Plexat

Wie zin heeft in een goede lunch, een stevige maaltijd of gewoon een kopje koffie kan dagelijks terecht in brasserie Plexat op locatie Lindonk, gelegen aan de Rotterdamseweg 137b te Zwijndrecht.

De brasserie is de hele week open. Op zonnige dagen kunt u heerlijk genieten van het prachtige uitzicht op de binnentuin van locatie Lindonk.

U kunt contant betalen. Via de SWOZ is het mogelijk om subsidie te krijgen voor de maaltijden die u gebruikt in Plexat. Hiervoor is een maaltijdpas nodig. Deze kunt u aanvragen bij de SWOZ.

Openingstijden
De brasserie is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 uur tot 16.30 uur.

Het menu

Er is dagelijks een warme maaltijd. Ook is er een broodje van de week. Daarnaast is er natuurlijk koffie, thee, sap, vers belegde broodjes, patat, verschillende snacks of een bittergarnituur verkrijgbaar.

De warme maaltijden serveert Plexat dagelijks tussen 12:00 en 13:30 uur. De medewerkers van het restaurant houden rekening met een speciaal dieet of andere wensen. Dit moet u wel even van te voren aangeven.

Iets te vieren?

Wilt u een verjaardag, jubileum of iets anders vieren? Daarvoor kunt u bij ons terecht! U kunt in Plexat een aantal tafels reserveren. De medewerkers van het restaurant staan dan de hele dag voor u klaar. Geef uw wensen door voor een heerlijk restaurantbezoek, want ons motto is: 'Alles kan'.

High tea

In het restaurant is het nu ook mogelijk om een High Tea te reserveren. Dit kan al vanaf vier personen. De kosten zijn € 9,50 per persoon. De High Tea moet wel minimaal twee dagen vantevoren gereserveerd worden.

Contact

Voor meer informatie of reserveringen kunt u contact opnemen met de medewerkers van brasserie Plexat.

Brasserie Plexat
Rotterdamseweg 137b 
3332 AE Zwijndrecht
T (078) 619 98 33

Activiteiten

25 september

In de week van de eenzaamheid schenkt brasserie Plexat op maandag 25 september tussen 10.00-12.00 uur gratis koffie met een koekje erbij. U bent van harte welkom!… lees meer >>

Gratis koffie met een koekje erbij
  • De Lindonk
  • tussen 10.00-12.00 uur
27 september

In de week van de eenzaamheid schenkt brasserie Plexat op woensdag 27 september tussen 10.00-12.00 uur gratis koffie met een koekje erbij. Kom ook eens gezellig… lees meer >>

Gratis koffie met koekje erbij
  • De Lindonk
  • tussen 10.00-12.00 uur
29 september

Deze heerlijke Indische snack is te verkrijgen op vrijdagmiddag 29 september. Om 15.00 uur kunt u aanschuiven in brasserie Plexat in de Lindonk. Kosten;… lees meer >>

Kipsaté met kroepoek en atjar
  • De Lindonk
  • vanaf 15.00 uur